La botiga d’RCR

RCR ha acompanyat la seva activitat com a arquitectes amb una acurada línia editorial per difondre l’obra d‘RCR Arquitectes i explorar-la des d’altres angles com ara la fotografia i les arts audiovisuals. Les publicacions exploren a més de la seva arquitectura altres temes que han interessat als seus fundadors, com és el cas de les cases de pagès de la Garrotxa o l’aprofundiment en la història del lloc on s’han instal·lat amb el despatx i el laboratori, l’Espai Barberí.

Aquesta activitat editorial es complementa amb una elaborada selecció de productes relacionats amb l’obra d‘RCR Arquitectes: targetes postals, imants, quaderns i làmines amb reproduccions d’esbossos.

RCR oferirà també una selecció de dissenys i de mobiliari que han nascut en paral·lel i amb la seva arquitectura i que ara seguiran el seu propi camí en el món del disseny industrial.

De moment els productes i les edicions que es troben a la venda només els trobareu durant la vostra visita a la fundació Bunka i, els que així ho indiquin, en altres punts especialitzats.