Accés a l'equipament de la pista d'atletisme. Foto: Jifang Yang
Pavelló del bany. Foto: Gerardo Rosel
Accés a l'estadi d'atletisme. Foto: Tala Sayssa
Parc de Pedra Tosca. Foto: Francesco Martello

Donació mínima de

100€ per la visita guiada a una obra

150€ per la visita guiada a dues obres

220€ per la ruta completa

Ruta al conjunt Tossols Basil

Ruta guiada al pavelló del bany, a l’estadi d’atletisme i al parc de Pedra Tosca en grups sense limitació de visitants.

La ruta a l’obra publica d’RCR Arquitectes a l’àrea Tossols Basil apropa als visitants a la manera que RCR crea llocs a partir de la interpretació de programes específics en llocs concrets.

Tots tres trenquen la dicotomia paisatge i arquitectura i creen un espai seqüencial i cinemàtic, tractat de manera singular. Capten, mostren i atresoren la presència del temps gràcies a la interacció que es provoca entre la llum i els materials escollits, així com pel mateix material. La funció pública i social sorgeix d’interrelacionar el caràcter existencial i comunitari dels espais amb les seves funcions, creant espais propers, tàctils i perceptibles, ja que l’essència de cada intervenció és la matèria i els materials.

Duració: 3 hores, la ruta completa
Idiomes: Català, castellà o anglès
Visites: prèvia reserva per correu electrònic: visites@rcrbunkafundacio.cat. Hem de consultar disponibilitat amb els nostres guies.

Condicions: En grups sense limitació de visitants. I també es poden escollir només dues obres en funció del temps i la inquietud.

Transparència: La donació a la Fundació és una contribució a les activitats que desenvolupa, des de publicacions, exposicions, xerrades o tallers, així com a les pròpies visites. La Fundació estén, si així es sol·licita, un certificat de donació.