Visita a la pista d’atletisme amb un grup d'alumnes de la ETSA-EHU Donostia. Foto: Juan José Arrizabalaga
Vista des de l'entrada. Foto: Pep Sau
Vista de la baixada a l'equipament i a la pista. Foto: Pep Sau
La pista d'atletisme. Foto: Desconegut

Donació mínima de 100€

Ruta a l’estadi d’atletisme Tossols Basil

Pista i jocs
Projecte 1991. Obra 1999-2000
Accés i serveis
Projecte 2009. Obra 2009-11
Ajuntament d’Olot / Consell Català de l’Esport. Generalitat de Catalunya
Àrea 67.693 m². Camp d’atletisme 14.900 m². Equipament 865,95 m²

Emplaçada en un entorn natural, aquesta pista d’atletisme permet emfazitzar els valors paisatgístics existents i apropar les carreres atlètiques a la natura. La pista s’implanta en una clariana de bosc de roure de fulla gran. Bosc contigu, bosc a distància i bosc allunyat són les relacions que s’estableixen entre la pista i el bosc, potenciant les grades com a bancals petits o com a talussos entre clarianes.

El seu equipament, a més de contenir les dependències funcionals, s’interrelaciona amb l’extensió dels murs, els talussos i les rampes que formalitzen el pendent des de l’accés fins a la pista; és la gran porta que es dirigeix cap a les carreres, filtre entre l’urbà i la natura. Porta que és una gran coberta suspesa per dos murs ortogonals, en un dels quals es recolza un tancament de vidre per no trencar la continuïtat visual, o per arreplegar el reflex d’un bosc que ha determinat tota l’actuació.

Duració: 1 hora
Idiomes: Català, castellà o anglès
Visites: prèvia reserva per correu electrònic: visites@rcrbunkafundacio.cat. Hem de consultar disponibilitat amb els nostres guies.

Condicions: En grups sense limitació de visitants.

Transparència: La donació a la Fundació és una contribució a les activitats que desenvolupa, des de publicacions, exposicions, xerrades o tallers, així com a les pròpies visites. La Fundació estén, si així es sol·licita, un certificat de donació.