Neolith

El restaurant Enigma d’Albert Adrià és el projecte més ambiciós de Neolith fins avui realitzat, en col·laboració amb RCR Arquitectes i Pau Llimona. Per crear un projecte que reflectís la seva gastronomia i la seva carrera, RCR va dibuixar la seva idea de disseny a aquarel·les i va decidir donar-li vida amb l’ajuda de la Pedra Sinteritzada Neolith. En aquesta línia entre art, artesania i arquitectura hi ha la col·laboració de Neolith amb el projecte del Centre de Recerca RCR La Vila.

Alumilux & Metall-lux

RCR Arquitectes ha col·laborat en nombrosos projectes amb Alumilux, que ha portat l’arquitectura de metall i vidre al límit perquè és un taller amb ànima d’arquitecte, ment d’artesà i mans d’enginyer. Amb aquest esperit, Alumilux col·labora amb el Centre de Recerca RCR La Vila.

Cercle Gespromat

Cercle Gespromat ofereix serveis de Project Management, Construction Management i Facility Management a les àrees de Barcelona i la Costa Brava. RCR Arquitectes ha col·laborat nombroses vegades amb el seu equip i compta amb el seu patrocini en el projecte de Centre de Recerca RCR La Vila.

Simon

A Simon busquen convertir allò comú en innovació, el corrent en una cosa bonica; simplificar la tecnologia més avançada per a poder-la fer funcionar amb un simple gest. RCR Arquitectes comparteix aquesta visió i compta amb Simon per al Centre de Recerca RCR La Vila.