Dades 2016-2019 de visites guiades a obra d'RCR Arquitectes: 2.948 visites des de 37 països del món
Immersió al bosc frondós d'RCR la Vila. Foto: Hisao Suzuki

Visites guiades a l’obra d’RCR Arquitectes

Des del 2016 oferim diferents visites guiades. Obrim les portes de casa nostra, la nostra seu, ubicada a l’espai Barberí, una antiga foneria artística i de campanes per a que pugueu visitar el lloc on projectem, parlem, ideem. I amb ell l’espai de la fundació Bunka que custodia els nostres petits tresors, les reserves amb maquetes, esbossos, prototips de mobiliari, peces d’exposició…

També unes visites guiades a l’obra pública de Tossols-Basil: el parc de Pedra Tosca, l’estadi d’atletisme i el pavelló del bany. Per a comprendre la força que ha marcat la nostra arquitectura, el paisatge, fet de natura i arquitectura de la Garrotxa. Properament organitzarem visites a RCR la Vila, la nostra geografia de somnis, el centre obert per a l’experiència de l’espai, a 20 minuts en cotxe de l’espai Barberí.

Des del 2016 al 2019 (abans de la pandèmia) ja ens heu visitat prop de 3.000 persones que heu vingut des de prop de 40 països diferents d’arreu del món, moltes gràcies!

 

Estades a RCR la Vila: Entre el cel i la terra a la Geografia dels Somnis

El 2017 RCR vam adquirir la Vila, un lloc ple de màgia que conté l’essència que ha nodrit la nostra creativitat des dels inicis: el paisatge, la natura i les construccions de pedra de la Garrotxa.

I hem començat i continuem treballant per a fer realitat el centre obert per a l’experiència de l’espai: està en procés! Mentre nous espais es revelen, i amb ells ajudar a la transformació de la percepció del temps i l’espai amb una reconnexió amb la natura i amb el despertar dels somnis, es pot gaudir de fer estades en espais que ja existien com són Can Capsec, per a grups grans, i el Molí amb la seva cabana, per a grups més reduïts. I viure de primera ma aquest engendrament i creixement.

Perquè és inspirador i reconfortant!