Grup d'estudiants de la Escola Técnica Superior d'Arquitectura de la Universitat del País Basc. 17 de mars de 2018

Les visites i rutes guiades són un programa organitzat per RCR BUNKA Fundació Privada, Número d’Identificació Fiscal ES-G-55170328, amb residència fiscal al Carrer Marià Vayreda 23, 17800 Olot, Girona, Espanya.
RCR Bunka Fundació Privada ofereix visites guiades per l’Espai Barberí i els arxius de RCR BUNKA Fundació Privada i rutes guiades a l’obra pública de RCR Arquitectes a Olot: Pavelló del Bany, Estadi d’Atletisme i Parc de Pedra Tosca. Podeu triar una o dues de les obres o la ruta completa, depenent del vostre temps i interessos.
Si així us interessa, oferim la possibilitat de comprar publicacions i productes de la botiga de la Fundació en finalitzar la visita al Espai Barberí: llibres i catàlegs, audiovisuals, imants, postals i esbossos.

Condicions:

  • L’Espai Barberí és seu de RCR Arquitectes i, per tant, un lloc de treball i de concentració. Preguem màxim respecte i silenci i abstenir-se de fotografiar a tot els espais de treball.
  • Es prega màxima puntualitat. La reserva es cancel·la automàticament en cas d’endarreriments de 30 minuts.

Exclusions: La Fundació no gestiona visites guiades a habitatges privats per preservar la intimitat dels clients de RCR Arquitectes.

Si us plau omple el següent formulari per a la teva reserva: